Добре дошли на нашия сайT

Предлагаме професионални фотографски услуги и дизайн, както за вашите лични фотосесии и важни събития, така и за вашия бизнес.

Доверете се на нашия опит !

Фотографията е изкуство, професионализъм и умения. Ние ви предллагаме всичко това, както и коректност, приятелска атмосфера и бърза доставка на вашите снимки на достъпна цена.
При нас ще получите желаното качество, отношение и индивидуален подход!
Очакваме ви!

Димитър Василев

Студийни фотосесии

Детски фотосесии

Интериорна
Фотография

Семейни Фотосесии

Тематични Фотосеии

Контакти

Условия за Ползване:

Този сайт, както и цялото му съдържание, е предмет на авторско право, с всички запазени права и законови последици, и собственост на “Димитър Василев Фотографи” ООД. “Димитър Василев Фотографи” ООД запазва правото да въвежда всякакви  промени в данните и условията без предварително уведомление. Трети лица нямат право да възпроизвеждат, цялостно или частично,  да предават, по електронен път или друг начин, да модифицират, да свързват или  използват за каквато и да е публична или търговска цел  този сайт и неговото съдържание без  предварителното и изрично писмено разрешение на “Димитър Василев Фотографи” ООД.

Съгласно Закона за авторското право, фотографите запазват всички авторски права върху заснетите от тях снимки. В тази връзка, снимките заснети от “Димитър Василев Фотографи” ООД са предназначени само за лични цели и ползване. Клиентът няма право да използва снимките с рекламна, търговска или комерсиална цел. При желание за ползване на снимките за рекламна, търговска или комерсиална цел, това може да се осъществи чрез договаряне на съответните условия и цени с “Димитър Василев Фотографи” ООД. “Димитър Василев Фотографи” ООД запазва правото си да публикува заснетите от фирмата снимки във фирмения уебсайт, фейсбук страница и други социални медии с цел обновяване и обогатяване на фирменото портфолио.
С достъпа си до този сайт и информацията в него, Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на за ползване на сайта и предоставяните услуги на “Димитър Василев Фотографи” ООД. © 2018